ORGANITZA

La Federació de Castella la Manxa amb la col·laboració de la Federación Española de Ajedrez. El campionat està subvencionat pel Consejo Superior de Deportes – Subdirección General de Promoción Deportiva i pel Govern de Cantabria.

DATES FASES FINALS               

Del 22 al 25 de juny de 2023. El dia de sortida serà el dimecres 21 de juny i la primera ronda el dia 22 de juny al matí. El dia de tornada serà el diumenge 25 de juny, al vespre.

LLOC

Albacete, Castella La Manxa.

PARTICIPANTS

La Selecció Catalana sub-14 per participar en aquest campionat està formada per:

 • Alex Villa Tornero (Montornès)
 • Xavier Mompel Ferruz (Valls)
 • Daniel Salinas Tomas (Scc Sabadell)
 • Martina Lázaro Del Arco (Valls)
 • Laia Garcia Rodríguez (Valls)
 • Catarina Domene Mulyukova (Salauris)

Entrenador: M.I. Michael Rahal

La Selecció Catalana sub-16 per participar en aquest campionat està formada per:

 • Leo Valle Luis (Gerunda)
 • Gerard Año Pla (Valls)
 • Alexander Domene Mulyukov (Salauris)
 • Júlia Pinyol I Llora (Cerdanyola del Vallès)
 • Lidia Sierra Magrazo (Salauris)
 • Adahara Carrasco Gómez (Llinars)

Entrenador: M.I. José Sequera

Aquests esportistes tenen les despeses pagades (d’allotjament i transport) i quedaran sota la responsabilitat del delegat de la FCE, el Sr. José Sequera. L’expedició es desplaçarà en grup i no podran viatjar pel seu compte.

Els esportistes hauran de romandre sota la responsabilitat del delegat de l'expedició en tot moment i actuar segons les normes de disciplina i funcionament que es decideixin. Els esportistes no podran anar acompanyats pels pares.

Els designats als equips de sub-14 i sub-16 han de comunicar si accepten o no la seva participació en aquest campionat a través d’un correu electrònic a federacio@escacs.cat. La data límit per confirmar-ho és el dia 15 de maig de 2023.

IMPRESCINDIBLE

És imprescindible que tots els esportistes portin el DNI, passaport o targeta de residència originals. Sense aquests documents no podran jugar. A més, hauran de portar la targeta sanitària i el número de la seguretat social i l’autorització dels pares o tutors.

AUTORITZACIÓ

Els esportistes designats han de fer arribar per correu electrònic a federacio@escacs.cat l’autorització del pare/mare/tutor per al tractament de dades i imatge per part de la FEDA i de la FCE.

AUTORITZACIÓ DADES I IMATGE

Si voleu més informació, adreceu-vos al web del Consejo Superior de Deportes i a la circular publicada per la FEDA.

Per poder tenir contacte previ del Campionat entre els equips, se celebrarà una concentració a la seu de la Federació Catalana d’Escacs el dia 17 de juny. S’enviarà un correu electrònic als seleccionats per donar més dades.

PUBLICITAT

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, amb l’acceptació de la participació s’autoritza a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dóna permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment.