Benvolgut/da company/a:

Em dirigeixo a tu per a oferir-te la possibilitat d’arbitrar la següent prova oficial de la FCE:

Competició:

Lliga Catalana 2024 (Telèfon de guàrdia)

Lloc:

 

Dates:

Del 20 de gener al 13 d'abril

Dissabtes de 16 a 22 hores; diumenges de 9 a 15 hores.

Format

 

Places

1 Àrbitre Principal

600€

Observacions

La retribució té una retenció del 2%.

Caldrà disposar de telèfon actiu el dissabte tarda i el diumenge al matí per resoldre els dubtes que els clubs puguin tenir sobre la Lliga Catalana 2024 (aquí s'inclou qualsevol dubte: des de l'adreça d'un club a qüestions referides al reglament de la competició o de les Lleis dels Escacs de la Fide).

La tasca serà merament informativa.

En finalitzar la ronda, l'àrbitre haurà d'enviar, abans de les 12:00 del dilluns següent a la ronda, un correu electrònic amb la relació de totes les incidències que ha hagut d'atendre.

L'àrbitre no s'haurà de desplaçar a cap club. En cap cas podrà prendre decisions reglamentàries.

Dieta: per a aquest torneig no es pagarà cap tipus de dieta.

Per poder licitar a aquest torneig, caldrà estar al dia del pagament de la llicència arbitral per a l'any 2024.

Termini de licitació

28 de desembre de 2023, a les 16:00 hores.

 

Els Àrbitres de Suport en Pràctiques (ASP) i els Àrbitres Catalans en Pràctiques (ACP) poden licitar únicament les places d’àrbitre auxiliar.

Els àrbitres principals designats en proves oficials de la FCE, tenen l'obligació de personar-se a la seu de la prova, a tot estirar 24 hores abans de l'inici de la mateixa o amb el temps suficient.

Per necessitats organitzatives i/o de la dinámica del torneig, un àrbitre auxiliar podrà actuar com a àrbitre adjunt, permetent-se el canvi en l’informe del torneig.

Una vegada finalitzada la prova la FCE enviarà, a cadascun dels designats, un rebut i, si escau, un justificant de dietes. Serà imprescindible el seu retorn, degudament signats (original o digital, no escanejat), per procedir al pagament dels honoraris.

Si tens intenció d’arbitrar aquesta prova, demana-ho per correu electrònic a la Comissió Delegada d’Àrbitres (arbitres@escacs.cat) de la FCE.

Esparreguera, 18 de desembre de 2023

Signat: Guillem Cintas Zuazua

Delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCE.