ORGANITZACIÓ

Organitzat pel Club d’Escacs Lloret i la Delegació Territorial de Girona de la FCE.

DIA I HORARI D’INICI

Tota la competició es jugarà en un sol dia, el 19 de gener de 2014, en dues sessions: la sessió del matí començarà a les 9:30 i la sessió de la tarda a les 16:00. En cas de que fossin sis rondes, es faria en jornada continuada al matí i s’avisaria als clubs inscrits el 16 de gener

LOCAL DE JOC

El local de joc serà el mateix per a totes les categories i rondes. Aquest serà el C/ de Joan Fuster i Ortells 12 (és a la mateixa riera, direcció muntanya). Centre Cívic "El Rieral" de Lloret de Mar.

PARTICIPANTS

Poden participar tots els equips dels clubs que formen la Delegació de Girona, dividits en els grups següents:

  • Divisió d’Honor i Primera Divisió
  • Segona Divisió.
  • Preferent
  • Primera Categoria.
  • Segona Categoria
  • Tercera Categoria.

INSCRIPCIONS

Mitjançant el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ fins el 14 de gener de 2014. Els drets d’inscripció són de 25,00€ per equip. Els equips s'hauran d'inscriure amb la categoria que tenen la temporada 2014 a la Lliga Catalana.

És obligatòria la inscripció , de com a mínim, 1 equip per part dels clubs que militin a la categoria preferent o superior. L’Equip inscrit no té per què ser el de la màxima categoria del club. Malgrat l’obligatorietat, els clubs hauran de comunicar la seva participació al torneig mitjançant el formulari oficial.

PREMIS

Es repartiran a la Festa Gironina dels escacs que tindrà lloc el 15 de juny 2014