ORGANITZACIÓ

Organitza de la Delegació de Girona de la Federació Catalana d’Escacs amb la col·laboració del Club d’Escacs Santa Eugènia.

PARTICIPANTS

Hi poden participar tots els esportistes amb llicència federativa vigent per algun club de la Territorial de Girona, nascuts l’any 1956 i anteriors per a homes i 1961 i anteriors per a dones.  

DATES I LOCAL DE JOC

Els dies 2, 9, 16, i 23 de febrer i 1, 8, 15 i 22 de març. La sala de joc serà damunt el Casal de la Gent Gran a la Plaça Leonor Joher, 2n pis de Girona (a 100 metres del Centre cívic de Can Ninetes, seu del Club Escacs Santa Eugènia). El local està adaptat. 

HORARIS

Les partides començaran a les 17:00h de la tarda.

El termini de presentació davant del tauler serà de 30 minuts, per tant, a les 17:30h es decretaran les incompareixences.  

SISTEMA DE JOC

Sistema suís a 8 rondes si el nombre d’inscrits és igual o superior a 30 jugadors. Si el número de participants fos inferior a 30 inscrits s’anunciaria el número de rondes abans d’iniciar el torneig. Partides a 90 minuts més 30 segons per jugada d’increment.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tramitaran mitjançant el formulari corresponent i en pocs dies rebran confirmació de la inscripció. En cas de no rebre-la, pregunteu al correu federacio@escacs.cat

Les inscripcions no documentades amb l’imprès indicat no seran vàlides. Els pagaments es poden fer en efectiu, a través del compte de la Federació a Caixabank ES89 2100 1033 3202 0013 0574 indicant el nom de l'esportista i Veterans. El preu de les inscripcions són 10 €.

Les inscripcions es tancaran 5 dies naturals abans de l’inici de la competició. Passat aquest moment l’organització no garanteix la tramitació de les inscripcions.

DESCANSOS

Si un esportista no vol ésser aparellat en un ronda concreta, haurà de comunicar-ho a l’àrbitre principal abans de finalitzar la ronda anterior o també per correu electrònic (federacio@escacs.cat) fins a les 18:30 h. de dijous (bye de zero punts).

PREMIS

Trofeu per als tres primers classificats que seran entregats a la Festa Gironina dels Escacs. 

Tots els premis de classificació per a la final de Catalunya estan condicionats als pressuposts de la Federació Catalana d’Escacs i al rebre les subvencions atorgades de la Generalitat de Catalunya.

 AVALUACIÓ

El campionat s’homologarà per ELO Català.

ALTRES

Tot el que no estigui previst en les presents bases serà resolt pels Reglaments de la FCE i de la FIDE que seran d’obligat compliment.

La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases.