ORGANITZACIÓ

Organitza de la Delegació de Girona de la Federació Catalana d’Escacs amb la col·laboració del Club d’Escacs Santa Eugenia.

 

PARTICIPANTS

Hi poden participar tots els esportistes amb llicència federativa vigent per algun club de la Territorial de Girona,  nascuts l’any 1957 i anteriors per a homes, i 1962 i anteriors per a dones. 

 

DATES I LOCAL DE JOC

Els dies 7, 14, 21 i 28 de febrer i 7, 14, 21 i 28 de març. La sala de joc serà damunt el Casal de la Gent Gran a la Plaça Leonor Joher, 2n pis de Girona (a 100 metres del Centre cívic de Can Ninetes, seu del Club Escacs Santa Eugenia). El local està adaptat.

 

HORARIS

Les partides començaran a les 17:00h de la tarda. El termini de presentació davant del tauler serà de 30 minuts, per tant, a les 17:30h es decretaran les incompareixences. 

 

SISTEMA DE JOC

Sistema suís a 8 rondes si el nombre d’inscrits és igual o superior a 30 jugadors. Si el número de participants fos inferior a 30 inscrits s’anunciaria el número de rondes abans d’iniciar el torneig. Partides a 90 minuts més 30 segons per jugada d’increment.

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tramitaran mitjançant el formulari corresponent i en pocs dies rebran confirmació de la inscripció. En cas de no rebre-la, pregunteu al correu federacio@escacs.cat

Les inscripcions no documentades amb l’imprès indicat no seran vàlides. Els pagaments es poden fer en efectiu, a través del compte de la Federació a Caixabank ES89 2100 1033 3202 0013 0574 indicant el nom de l'esportista i Veterans. El preu de les inscripcions són 10 €. Les inscripcions es tancaran 5 dies naturals abans de l’inici de la competició. Passat aquest moment l’organització no garanteix la tramitació de les inscripcions.

 

PREMIS

Trofeu pels tres primers classificats que seran entregats a la Festa Gironina dels Escacs. 

 

AVALUACIÓ

El Campionat s’homologarà per ELO Català i Fide.