ORGANITZA:

La Delegació Territorial de Girona de la Federació Catalana d'Escacs amb la col·laboració dels clubs que organitzin alguna o totes les jornades.

Cada club organitzador haurà de concretar si vol organitzar totes les jornades o només alguna, i en aquest segon cas indicar els dies preferentment.


COPA ABSOLUT DE GIRONA

Data: 16 de gener de 2022.

Es faran 9 rondes pel sistema suís grup únic, diumenge tot el dia, en una sola seu de la Territorial de Girona. El torneig és per equips per a qualsevol edat, serà vàlid per elo Fide i català i ritme ràpid de 15’+5’’.

L’inici del campionat serà a les 9:30 hores.

MINICOPA DE GIRONA

Data: 22 de gener de 2022.

Es faran 7 rondes pel sistema suís grup únic, dissabte tarda, en una sola seu de la Territorial de Girona. El torneig és per equips per a edats inferior a 16 anys, vàlid per elo català i ritme ràpid de 10’+3’’.

L’inici del campionat serà a les 16:00 hores.

CAMPIONAT D’EDATS DE GIRONA

Dates: 29 de gener i 5, 12 i 19 de febrer de 2022.

Es faran 8 rondes pel sistema suís (dues rondes per setmana) separats per edats, dissabte tarda, en una o més seus de la Territorial de Girona. El torneig és individual per edats fins a 20 anys, serà vàlid per català i ritme estàndard de 60’+5’’.

L’hora d’inici de les rondes del campionat serà a les 16:00 hores.

SOL·LICITUD PER SER LA SEU:

Data límit per sol·licitar l'organització d'un o més dies d’un o més dels tres tornejos proposats és el 17 de desembre de 2022.

Els clubs interessats en l’organització hauran de sol·licitar-ho omplint el següent formulari enviant-lo per correu electrònic a l'adreça:  federacio@escacs.cat en còpia a cvila@escacs.cat. En el correu cal especificar el lloc que es proposa per jugar el torneig, així com la seva adreça, i les jornades que voldrien acollir els tornejos proposats.

El club sol·licitant ha d’aportar:

  • Un local de joc ampli per disputar la competició, amb taules i cadires.
  • El local ha de disposar d’endolls per la connexió de l’ordinador i d’impressora.
  • El local ha de disposar de calefacció.
  • El local ha d'estar disponible per tot el temps necessari per fer el torneig.
  • Comunicar si el local està adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

La compensació econòmica per a l’organització del torneig vindrà determinat per la següent circular que es publicarà a l’inici de gener. Com a referència es pot consultar GIR 01/2021.

Torroella de Montgrí, a 11 de novembre de 2021

Carles Vilà Camps

Delegat de la Territorial de Girona d’Escacs