En motiu del 75è aniversari del club d'escacs Amposta, enguany celebrarem la Festa Tarragonina a Amposta, en concret a l’Auditor Municipal situat al carrer Sebastià Juan Arbó.

La Festa Tarragonina tindrà els següents actes:

 • Campionat individuals de partides llampec
 • Dinar de germanor
 • Entrega de premis i trofeus de la temporada

 

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE PARTIDES LLAMPEC DE TARRAGONA 2023

Organitza el torneig la Federació Catalana d'Escacs - Delegació Territorial de Tarragona, amb la col·laboració amb el Club Escacs Amposta.

1. El sistema de joc serà un suís basat en valoració a 7 o 8 rondes, a decidir en funció del nombre de participants. Els aparellaments es realitzaran informàticament, sota la responsabilitat de l'àrbitre principal. El rànquing es confeccionarà amb l'ELO RÀPID català de la llista del juny de 2023.

2. El ritme de joc serà de 5 minuts + increment de 3 segons/jugada per jugador/a. Serà vàlid per a Elo català ràpid.

3. Hi haurà dos grups de joc: l'absolut (obert a tothom) i el sub12 (per a jugadors de la categoria sub12 o inferior).

4. Dia de joc: Diumenge, dia 18 de juny de 2023, a les 10:00 del matí (inici de la ronda 1 a les 10:30 hores).

5. Local de joc: Auditor Municipal d’Amposta, carrer Sebastià Juan Arbó (Amposta). Veure ubicació exacte de l’auditori en aquest enllaç.

6. El lliurament de premis es durà a terme al final del torneig.

7. Inscripcions: Via el següent FORMULARI. La inscripció al torneig serà gratuïta.

8. Les bases es publicaran una vegada licitat l'arbitratge.

9. Serà la primera prova puntuable i comuna per a tots tres circuits d'escacs de ràpides de la demarcació de Tarragona que s’organitzen. El campionat sub12 també puntuarà, però només el 50% dels punts.

10. Premis:

Grup Absolut:

 • Trofeu als tres primers classificats
 • Tram 1000 – 1850 (Elo català): trofeu als tres primers classificats
 • Trofeu al millor veterà de +65
 • Medalla al millor Sub16
 • Medalla al millor Sub14
 • Trofeu al millor jugador local
 • Classificació per equips: Trofeu als tres millors equips (per fer aquesta classificació es comptaran els punts aconseguits pels 3 millors classificats del torneig absolut de cada club)

Grup Sub12:

 • Trofeu als tres primers classificats
 • Medalla al millor Sub12, Sub10 i Sub8

 

DINAR DE GERMANOR DELS ESCACS TARRAGONINS 2023

Lloc: Restaurant Els Ullals, Carrer Burgos, 34, 43870 Amposta.

El dinar començarà una vegada finalitzat el campionat de partides llampec.

El menú tindrà un preu de 22,00 € per persona, els primers plats seran a compartir i cal triar un segon plat. També es disposa d’un menú infantil per a 15€. El pagament del dinar s'haurà de pagar durant el mateix dia del torneig.

Per a reservar taula, cal omplir el següent FORMULARI indicant el número concret de comensals que voleu reservar. El termini per reservar taula pel dinar serà el dia 10 de juny a les 20:00 hores.

CLUBS I JUGADORS QUE RECULLEN UN TROFEU

Els clubs i esportistes que recullen trofeus dels torneigs organitzats per la delegació de Tarragona de la Federació Catalana d'Escacs tenen una invitació al dinar. En el següent LLISTAT es publica la llista d'invitacions al dinar de cloenda.

IMPORTANT: Les invitacions nominals no es poden traspassar. Les invitacions de club, en cas de no poder assistir el president, es pot cedir a un altre representant sempre que s'informi prèviament mitjançant correu a federacio@escacs.cat

Si algun esportista o club premiat no pot recollir el trofeu el dia de la Festa podrà quedar amb el delegat de Tarragona el Sr. Jordi Mas Mestres durant trenta dies (correu previ a federacio@escacs.cat i a jmas@escacs.cat); si passat aquest temps el trofeu no s'ha recollit s'entendrà que hi renuncia i la delegació el reutilitzarà per una altra competició.

 

El Vendrell, a 22 de maig de 2023

Jordi Mas Mestres

 

Delegació Territorial de Tarragona