CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Assemblea

Assemblea General de Clubs

1 de juny del 2024

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

Resultats
Quadre eliminatòries

Retransmissió

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Resultats i classificació
Retransmissió

El passat dissabte dia 16 de març va tenir lloc la novena jornada de la Lliga Catalana 2019 en la categoria de Divisió d'Honor. Destaca la disputa dels quarts de final del play-off pel títol.

Els resultats es mostren a continuació:

Play-offs pel títol

Després d'una setmana de descans, els equips que s'havien classificat per disputar el play-off pel títol van tornar a entrar en escena, amb uns emocionants quarts de final que van deixar com a fet més rellevant l'eliminació d'un Mollet que havia sumat 7 de 7 a la primera fase. Aquesta eliminació va anar a càrrec del Sant Josep de Badalona per un ajustat 4-6. El president del Mollet, Ramon Caro, i un altre dels seus jugadors, Tomás Sosa, expliquen a Vallès Visió com han viscut la seva temporada al següent enllaç: https://bit.ly/2Htpbt6

La resta de matxs van acabar amb el mateix resultat: 7-3 a favor de l'equip local. El Colón Sabadell Chessy i l'Escola d'Escacs de Barcelona es veuran les cares en una semifinal que molts qualifiquen de "final anticipada", gràcies a les seves victòries davant del Club d'Escacs Barcelona (4 victòries i 6 taules) i el Gerunda (5 victòries, 4 taules i 1 derrota) respectivament. El Sant Josep de Badalona mentrestant s'enfrontarà per l'altra part del quadre al Barberà, que va eliminar a un Escola d'Escacs Salou (6 victòries, 2 taules i 2 derrotes) que venia de jugar a Primera Divisió la temporada passada. 

Barberà - Escola d'Escacs Salou, va ser retransmès en directe

Colón Sabadell Chessy - Club d'Escacs Barcelona, l'altre matx retransmès en directe

Grup B

En la lluita per la permanència destaquem la victòria del Lleida a casa de l'Olot per un ajustat 4,5-5,5, un resultat que, combinat amb els altres, fa que els quatre darrers classificats del grup quedin empatats a 2 punts. Recordem que baixen tres equips. A banda del Lleida, els equips amb 2 punts van perdre tots (Olot, precisament amb el Lleida, Tres Peons amb el Figueres i Andorra davant del Foment). L'altre resultat va ser la victòria com a local del Cerdanyola enfront del Sant Andreu.

Aquests resultats, a falta de dues jornades, salven matemàticament del descens al Figueres. Podeu veure la classificació del grup a continuació: 

Altres Categories

La Primera Divisió va finalitzar el diumenge 17 - a banda de les eliminatòries per decidir campions i promocions -. En el Grup I destaca el següent: el Valls és nou equip de Divisió d'Honor, el Sant Cugat disputarà la promoció d'ascens, la Lira la promoció de descens, mentre que el Congrés i el Catalonia baixen de categoria. Al Grup II tenim: Ateneu Colón, puja de categoria, Catalunya, promociona per l'ascens, Sitges, promociona pel descens, i Sant Adrià i Maragall baixen.

Pel que fa a la Segona Divisió, també tenim resultats definitius. Pugen de categoria el Banyoles, el Barcelona B, el Foment B i el Reus Deportiu.

 

Recordeu que es poden consultar els resultats i classificacions de totes les categories al portal de la Lliga.

També podeu veure en directe i repassar partides anteriors als següents enllaços:

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Chess24: https://bit.ly/2EUj1Qf

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Web FCE: https://bit.ly/2U1pHkd

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Chesscom: bit.ly/2Mh0pvB

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Chessbase: https://bit.ly/2FBOKaf

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Chessbomb: bit.ly/2Dj8mxv

 

Dissabte vinent, la desena jornada com sempre a les 16:30h. Especial atenció a les semifinals pel títol a Divisió d'Honor!

 

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr