ORGANITZA

La Federació Catalana d’Escacs.

 

DIES DE JOC

Per a la categoria sub-8 del 5 al 7 de setembre de 2020.

Per a la resta de categories, de sub-10 a sub-20, del 5 al 10 de setembre de 2020.

 

LOCAL DE JOC

El campionat se celebrarà a la localitat de Salou, Tarragona, al complex Salou Park Resort, carrer de Brussel·les, 45, 43840 Salou.

 

PARTICIPACIÓ 

Poden participar esportistes amb llicència FCE en vigor, que no hagin fet els vint anys abans del primer de gener de l’any en curs i que compleixen les condicions establertes en la present Circular.  

Els esportistes han de jugar a la seva categoria. Un esportista pot demanar participar en una categoria superior i la comissió d'Escacs de Base ho estudiarà. Un esportista no pot participar en dues categories.

Tots els clubs hauran de comunicar el número de telèfon d’un responsable per a qualsevol tema esportiu.

El torneig es dividirà en sis categories:

  1. Categoria Sub-8, esportistes que no hagin fet els vuit anys abans del primer de gener de l’any en curs.

  2. Categoria Sub-10, esportistes que no hagin fet els deu anys abans del primer de gener de l’any en curs.

  3. Categoria Sub-12, esportistes que no hagin fet els dotze anys abans del primer de gener de l’any en curs.

  4. Categoria Sub-14, esportistes que no hagin fet els catorze anys abans del primer de gener de l’any en curs.

  5. Categoria Sub-16, esportistes que no hagin fet els setze anys abans del primer de gener de l’any en curs.

  6. Categoria Sub-18, esportistes que no hagin fet els divuit anys abans del primer de gener de l’any en curs.

  7. Categoria Sub-20, esportistes que no hagin fet els vint anys abans del primer de gener de l’any en curs.

Els esportistes que vulguin participar han de complir els criteris de la circular CAT/EBA 40/2019.

 

ELO

La prova serà avaluada per ELO Català i ELO FIDE de les categories de sub-10 a sub-20. La categoria sub-8 només serà vàlida per a ELO FCE.

 

DIRECTOR DEL TORNEIG

El Director Tècnic de la Federació, el GM Jordi Magem.

 

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions dels esportistes s’hauran de formalitzar en el portal web d'inscripcions del Campionat d’edats de sub-8 a sub-20 abans del dimecres, dia 26 d’agost, a les 19:00 hores. Les places per als participants estan limitades i s'agafaran per ordre d'inscripció.  

Els esportistes classificats amb percentatge de classificació han de confirmar la seva participació omplint el formulari d’inscripció abans del dimecres, dia 26 d’agost, a les 19:00 hores. En cas de no rebre la confirmació, s’entén que renuncia a la seva plaça. Les renúncies no es cobriran atès que són places nominatives.

 

Enllaç a la inscripció

 

Esportistes amb percentatge de classificació: els que tenen el 100 % de la classificació, tenen la seva despesa d’allotjament pagada en una habitació mínima per a dues persones al complex Salou Park Resort. Els participants que tenen un percentatge diferent hauran de pagar la part proporcional que correspongui.  

Els esportistes de la categoria sub-8 han d'estar acompanyats mínim per un adult (no participant) a la mateixa habitació.

Tots els esportistes hauran de fer el pagament de la inscripció per poder participar a la final:

 

CATEGORIA SUB-8

Allotjats a l’hotel oficial*

No allotjats a l’hotel

Esportista amb percentatge de classificació

17 €

30 €

Esportista sense percentatge de classificació

38 €

55 €

     

CATEGORIES SUB-10 a SUB-20

Allotjats a l’hotel oficial*

No allotjats a l’hotel

Esportista amb percentatge de classificació

32 €

75 €

Esportista sense percentatge de classificació

62 €

95 €

 

* Allotjats a l’hotel oficial a través de la Federació

Al web de la final (ENLLAÇ) es poden consultar les classificacions i els percentatges de totes les fases prèvies. Aquestes classificacions i percentatges són els mateixos que els de l’anterior convocatòria del Campionat de Catalunya d’edats 2020.

 

ESTADA

Les reserves s’hauran de formalitzar en el mateix portal web abans del dimecres, dia 26 d’agost, a les 19:00 hores.

 

Enllaç a les reserves.

 

LES RESERVES D'ALLOTJAMENT SÓN LIMITADES I PER ORDRE D’ARRIBADA, ja que la FCE garanteix que disposarà de places d’allotjament fins esgotar existències. Els esportistes classificats no tindran l'allotjament reservat si no fan la reserva mitjançant l'enllaç de reserves.

Quadre de les modalitats de pagament dels esportistes, acompanyants i delegats.

Es disposarà:

  • habitació estàndard (màxim per a 4 persones).

  • habitació familiar: màxim 5 persones tota l’estada.

El preu és per persona i compren l'estada, els àpats (amb aigua inclosa) i la taxa turística.

 

 

DOBLE

ALTRES TIPUS

Esportista Sub-8*

116 €

74 €

Esportista Sub-10 i Sub-12**

280 €

210 €

Esportista Sub-14 i Sub-16 **

284 €

213 €

Esportista Sub-18-20** (taxa turística inclosa)

288 €

216 €

     

Acompanyant 2 Nits (taxa turística inclosa)

124 €

124 €

Acompanyant 5 Nits (taxa turística inclosa)

288 €

288 €

     

Acompanyant menor de 12 anys fets no jugador 2 Nits

124 €

93 €

Acompanyant menor de 12 anys fets no jugador 5 Nits

288 €

216 €

 

*L'estada dels esportistes de sub-8 ha de ser de tots els dies (les 2 nits) que comprèn l'entrada per dinar dia 5 de setembre i sortida després de dinar el dia 7 de setembre.

**L'estada dels esportistes de sub-10 a sub-20 ha de ser de tots els dies (les 5 nits) que comprèn l'entrada per dinar dia 5 de setembre i sortida després de dinar el dia 10 de setembre.

L'estada de dues nits és la que correspon a l'entrada per dinar dia 5 de setembre i sortida després de dinar el dia 7 de setembre.

 

La reserva d’habitació individual per a participant SUB-20 o acompanyants de més de 18 anys tindrà un suplement de 24 € per cada pernoctació. Un esportista menor de SUB-8 a SUB-18 inscrit al campionat no pot reservar cap habitació individual.

Una reserva de cap de setmana (la nit del dia 5 al 6 de setembre) s’haurà de demanar per correu electrònic a l’agència de viatges, info@viajestarraco.com.

 

DELEGATS

Degut al Protocol Sanitari per motiu del Covid-19, no es faran acreditacions per als delegats, ja que aquest no podran entrar a la sala de joc.

Només caldrà que cada club comuniqui el número de telèfon d’un responsable del club  a l’organització per a qualsevol problema esportiu.

Els participants menors d’edat allotjats a l’hotel han de tenir un responsable. Normalment serà el seu tutor legal. En cas que no sigui el pare/mare hauran d’omplir el següent enllaç adjuntant l’autorització amb el nom del responsable i signada pel pare/mare o tutor legal. 

 

MODEL D'AUTORITZACIÓ 

 

ACOMPANYANTS

No es permetrà l'allotjament dels acompanyants per menys de les nits estipulades en el quadre. En cas de voler fer alguna altra estada, la persona interessada haurà d'enviar un correu electrònic a info@viajestarraco.com i es posarà en llista d'espera.

A partir del dijous, dia 27 d’agost, tots aquells esportistes o acompanyants que vulguin efectuar una reserva, hauran de posar-se en contacte amb info@viajestarraco.com.

En cas d’haver habitacions disponibles, la reserva serà subjecte a recàrrec del 5% per persona. Tanmateix, qualsevol canvi efectuat posterior a la data esmentada pot concórrer en despeses.

IMPORTANT: Tots els esportistes han d'omplir el formulari d'inscripció al torneig que trobaran en el mateix portal de les reserves.

 

 

PAGAMENTS

El pagament de la inscripció s’haurà de fer a la Federació i es podrà fer de la següent forma: 

  • Per transferència bancària al compte de Caixabank ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant el nom i cognoms del participant + la categoria.  

 

NOTA: El participant que no hagi fet el pagament abans del tancament de la inscripció se li carregarà al seu club.

El pagament de l’allotjament s’haurà de fer a l'agència Viatges Tarraco tal com indica al final de la reserva.

La reserva quedarà acceptada en el moment de fer el pagament. 

En el cas que l’habitació canviï de número de persones durant l'estada, s’ha de comunicar per correu a info@viajestarraco.com indicant el número de reserva i el número de persones d'una estada i l'altra.

  

ACCEPTACIÓ DE LA CIRCULAR

La participació en aquesta competició implica, per part dels esportistes, l’acceptació d’aquesta Circular i del protocol sanitari vigent. 

L’organització de la competició es reserva el dret de publicar fotografies i/o vídeos dels participants  i acompanyants en els mitjans de comunicació.  

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat.

Qualsevol punt no contemplat en aquesta Circular es resoldrà aplicant la normativa general de competicions de la FCE i FIDE.

Si el Campionat no es pot dur a terme degut a les condicions sanitàries que indiquin les autoritats competents o per qualsevol raó externa de força major, els participants recuperaran la seva inscripció i el pagament de l’estada que hagin fet. 

 

El protocol sanitari a seguir serà el PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1)

 

Durant el mes d’agost publicarem un protocol específic per a aquest Campionat.

 

En tot moment, s’hauran de seguir les mesures higièniques i indicades pel protocol de la Federació Catalana d’Escacs i del propi hotel on s’organitza el Campionat.