Tomas Sosa del EVA Manises, campió amb 7,5 de 8

Hi van competir prop de 90 jugadors de clubs d'escacs de diversos llocs de Catalunya com Barcelona, Cardona, Rubí, Olot, Barberà, Llinars o Berga, entre altres. L'event va començar a dos-quarts de tres de la tarda i es va acabar a quarts de deu de la nit. El torneig va tenir un gran nivell amb la participació de 9 GM i 12 MI i va transcórrer sense incidents remarcables. L'arbitratge va estar a càrrec del Sr. Vladimir Zaiats.

Els resultats van ser els següents:

El millor veterà Karen Movsziszian de Sant Andreu CE, millor sub16 Aleksanyan Nicolas Israilyan del Peona i Peó CE i millor sub16 local Martí Vega. A la classificació general, 3r classificat Jaime Alexander Cuartes del Barberà CE, 2n classificat Jordi Magem del Colon Sabadell Chessy i veí de Santpedor, 1r classificat Tomas Sosa amb un total de 7,5 punts respecte als 8 possibles.

Podi dels tres primers classificats del torneig


Club d'Escacs Santpedor

Yuri Solodvnichenko del club d'escacs Figueres i de nacionalitat ucraniana guanya la 29a edició de l'Open d'escacs actius de Vallfogona 2023.

Yuri va aconseguir 8 punts dels 9 possibles tant sol cedint dues taules amb el FM Francisco Javier Garcia i amb el GM Daniel Alsina.

Al pòdium el van acompanyar el GM argentí Tomas Sosa i el GM català Daniel Alsina, tots dos amb 7 punts.

Yuri Solodvnichenko recollint el seu trofeu de campió

Des de l'organització estem molt satisfets de la participació tot i la coincidència amb altres campionats i ja es comença a treballar per preparar la 30a edició.

Classificació Final: https://chess-results.com/tnr812238.aspx?lan=9&art=4&fed=UKR&turdet=YES&flag=30